Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

INFORMATIE

Nuttige informatie over nagelsalons.nl

Nagelsalons.nl maakt het zoeken naar de juiste informatie eenvoudig en zorgt dat u snel vindt wat u zoekt. Onderstaand treft u nog wat aanvullende informatie aan over nagelsalons en aanverwante onderwerpen.

Voor bedrijven die deel willen nemen aan nagelsalons.nl hebben wij onderstaand ook wat nutige informatie opgesteld onder "over ons".

OVER ONS

Informatie over Nagelsalons.nl
Nagelsalons.nl stelt het op prijs dat u een bezoek brengt aan onze internetsite. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn onjuistheden in de informatie en afbeeldingen op deze website te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Adverteren op Nagelsalons.nl
Adverteren is al voor geringe kosten mogelijk. Voor een klein bedrag kunt u uw bedrijf presenteren met uw eigen tekst en afbeeldingen en kunnen de bezoekers doorklikken naar uw eigen website. Kijk onder het kopje adverteren voor meer informatie.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, of informatie in andere vorm, komen toe aan Nagelsalons.nl of de adverteerder. Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, mag niet worden gekopieerd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Nagelsalons.nl.

Uw ingezonden informatie
Nagelsalons.nl wil geen vertrouwelijke informatie via deze internetsite ontvangen, of informatie die auteursrechtelijk of op andere wijze door u of door derden is beschermd. Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeën, etc die wij van u ontvangen wordt door Nagelsalons.nl gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten.

Verzonden E-mail
Verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Het vermenigvuldigen, openbaar maken, verspreiden en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Nagelsalons.nl staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mail, of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Advertentiekosten op jaarbasis
De advertentiekosten bedragen bij aanmelding € 39,= excl.btw. per jaar voor het hele advertentiepakket. Daarmee kunt u afbeeldingen uploaden, een banner plaatsen die random op de hoofdpagina en subpagina's verschijnt, tekst toevoegen en pagina's beheren. Er komt een routeplanner naar uw firma. U kunt eventueel extra pagina's aanmaken op uw account om zo bijvoorbeeld bedrijfshistorie, info en openingstijden in te vullen.

Contractsduur
Uw advertentie wordt automatisch per jaar voor u met een zelfde termijn verlengd. Afmelden doet u eenvoudig door dit tot uiterlijk drie maanden voor het verstrijken van de einddatum schriftelijk of via e-mail: opzeggingen@conceptdepartment.nl aan ons kenbaar te maken.

Nagelsalons.nl is een project van Concept Department
Conceptdepartment.eu
Postbus 35077
3005 DB Rotterdam
Telefoon: (010)2188027
E-mail: info@conceptdepartment.nl
 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Nagelsalons.nl