Naar homepageVoeg toe aan favorietenInloggen adverteerder

ADRESGEGEVENS

4 Ever Nails
  
Adres:Robijn Reijntjesstraat 7
Postcode:1785 EL
Plaats:DEN HELDER
  
Telefoon:0223-621542
Website:http://www.4evernails.nl

INFORMATIE

Prachtige handen en nagels vertellen veel over uzelf en zijn uw visitekaartje. Helaas is niet iedereen met sterke nagels bedeeld. Nagels kunnen splijten en breken. Of misschien bijt u nagels en wil u daar van af. Kunstnagels zijn de manier om van het nagelbijten af te komen. Kent u iemand die nagels bijt? Doe een cadeaubon cadeau en binnen 4 maanden is die persoon voorzien van prachtige natuurlijke nagels.

Een SpaManicure® eenmaal per maand kan al wonderen verrichten. evernails maakt gebruik van o.a de beste acryl nagelproducten. Veilig voor u om te dragen en veilig door ons aan te brengen.
Ook kunt bij mij kiezen voor gelnagels van het IBD® systeem. Ik volg altijd de laatste trends op nagelgebied.

De behandeling stem ik af op de individuele klant. Wat zijn de mogelijkheden en wat zijn uw wensen? Een nabehandeling om de twee tot drie weken en geeft u altijd goed verzorgende nagels. Ook het corrigeren van afgebeten nagels, nagels die omhoog of omlaag groeien, ribbelnagels, scheve of misvormde nagels, behoort tot de mogelijkheden. Bij deze probleemnagels moet wel worden uitgegaan van minimaal één nabehandeling per twee weken.

De verzorging thuis is minimaal. Nagelriemen en nagels 2x daags in masseren met SolarOil®, om ze in goede conditie te houden.

4Evernails staat voor het behoud van de natuurlijke nagel. Iedere klant heeft een eigen vijlenset. Ik werk met een afzuigsysteem, handschoenen en mondkapje. Iedere klant krijgt een schone handdoek en tafellegger. Verder krijgt iedere klant een gratis flesje Solar Oil (ter waarde van € 3,95) welke ook gratis wordt bijgevuld.
Ik ben in het bezit van mijn Masters diploma en ben ik gespecialiseerd in het stylen en plaatsen van nagels. Ik werk voornamelijk met het merk Creative. Dit vanwege de goede kwaliteit van dit product.

Verder ben ik aangesloten bij het Nagelgilde, de branche- en vakvereniging van nagelstylisten in Nederland.

 

Meld uzelf aan voor onze nieuwsbrief

Database & website © Concept Department / Nagelsalons.nl